Incalzire & Aer Conditionat. Peste 10 ani de experienta in sectorul HVAC.

L-V: 08:00 - 17:00

Str. Sf. Apostoli Petru si Pavel 29/C, Timisoara

Obtine garantie

Inregistreaza-ti garantia

Suna acum: : 0727.798.562

e-mail: contact@aer-vest.ro

Servicii

Instalare sisteme aer conditionat

Numai la comenzile de pe site beneficiati tarife promotionale la montajele aparatelor de aer conditionat in Timisoara si in judetul TIMIS. Contactati-ne acum!

AFLA MAI MULTE

Service aer conditionat

Indiferent de marca sau performantele aparatului de aer conditionat, fara o intretinere periodica, creste riscul de a avea o defectiune majora si chiar o cadere totala a echipamentelor de care depinde confortul dumneavoastra.

AFLA MAI MULTE

Mentenanta periodica

O data cu trecerea timpului, chiar si in cazul unui aparat performant al unui montaj profesional, exista riscul deteriorarii, fie din cauza suprautilizarii, fie din cauza mediului in care este utilizat.

AFLA MAI MULTE

Instalatii termice si sanitare

Oferim servicii de proiectare si realizare instaltii termice si sanitare cu apa calda si rece pentru consum menajer.

AFLA MAI MULTE

Inchiriere echipamente aer conditionat

Oferim spre inchiriere clientilor nostri sisteme de climatizare compuse din instalatii de aer conditionat fixe sau portabile

AFLA MAI MULTE

Instalare si PIF centrale termice

Punerea in functiune (PIF) reprezinta o serie de reglaje si verificari, obligatorii conform prescriptiei tehnice ISCIR PT A1 din 2010, care se fac la finalizarea executiei instalatiei.

AFLA MAI MULTE

Mentenanta tehnica a cladirii

Scopul principal al serviciilor de mentenanta tehnica este sa asigure in mod optim functionarea sistemelor cladirii prin intretinerea preventiva a sistemelor, permitand prelungirea ciclului de viata si performantelor echipamentelor si instalatiilor din cladire.

AFLA MAI MULTE

Punere in functiune si revizie chillere

Chillerele sunt sisteme care asigura racirea apei în sistemele HVAC pentru spatii interioare sau in procese industriale si sunt caracterizate prin eficienta energetica, functionare silentioasa, versatilitate si simplitate in utilizare si intretinere. Chillerele elimina caldura dintr-un mediu sau din aer si o transfera in altul.

AFLA MAI MULTE

Solutii complete camere frig

Solutiile noastre sunt orientate spre necesitatea pietei. Oferim solutii eficiente pentru realizarea proiectelor complexe sau lucrarilor specializate in domeniul frigului industrial, ventilarii si climatizarii.

AFLA MAI MULTE

Curatare tubulatura

AerVest ofera clientilor sai servicii de curatare, dezinfectare si decontaminare pentru canalele sistemelor de ventilare si climatizare

AFLA MAI MULTE