Incalzire & Aer Conditionat. Peste 10 ani de experienta in sectorul HVAC.

L-V: 08:00 - 17:00

Str. Sf. Apostoli Petru si Pavel 29/C, Timisoara

Obtine garantie

Inregistreaza-ti garantia

Suna acum: : 0727.798.562

e-mail: contact@aer-vest.ro

Punere in functiune si revizie chillere

Chillerele sunt sisteme care asigură răcirea apei în sistemele HVAC pentru spații interioare sau în procese industriale și sunt caracterizate prin eficiență energetică, funcționare silențioasă, versatilitate și simplitate în utilizare și întreținere. Chillerele elimină căldura dintr-un mediu sau din aer și o transferă în altul.

Prin intermediul unui circuit frigorific, chillerele răcesc apa care este folosită la funcționarea sistemelor de răcire a aerului pentru orice tip de clădire. Dacă sunt folosite împreună cu ventiloconvectoarele ele pot îmbunătăți aerul din spații precum birouri, spitale, hoteluri sau locuințe.

Chillere răcite cu aer sunt cele mai căutate pe piață datorită eficienței și zgomotului foarte redus în funcționare. Chillere răcite cu apă sunt folosite în spații industriale sau comerciale și produc apa caldă, dar și rece. Ele pot fi intrebuințate atît pentru răcire, cât și pentru încălzire.

Pentru a vă asigura că veți alege cea mai bună opțiune, apelați la serviciile specialiștilor din cadrul firmei noastre care vă vor ghida în alegerea chillerului potrivit nevoilor dumneavoastră.