Incalzire & Aer Conditionat. Peste 10 ani de experienta in sectorul HVAC.

L-V: 08:00 - 17:00

Str. Sf. Apostoli Petru si Pavel 29/C, Timisoara

Obtine garantie

Inregistreaza-ti garantia

Suna acum: : 0727.798.562

e-mail: contact@aer-vest.ro

Testimonials

Ce spun clientii nostri

Mihai G.

Timisoara, Romania

Servicii excelente, oameni si mai buni.
Cei de la Aer-Vest mi-au instalat un aparat de aer conditionat și au facut o treaba fantastica in momentul in care au spus ca o vor face. Estimarea preyurilor a fost punctuala și precisa si nu a depasit bugetul pe care l-am avut in minte.

Elena P.

Dumbravita, Timis, Romania

Nu am avut nici o data o experienta la fel de placuta cu alta companie din domeniu. Tehnicienii au fost amabili si profesionisti si este o placere sa lucrezi cu ei.
Recomand oricui sa apeleze cu incredere la serviciile oferite de Aer-Vest.

Alexandru

Timisoara, Romania

Colaborez cu Aer-Vest de mai multi ani. Intotdeauna au fost prompti in stabilirea programarilor si au facut o treaba excelenta.

Radu

Arad, Romania

Aparatul meu de aer conditionat avea scurgeri. Am sunat la mai multe firme din domeniu, dar nici una nu a fost disponibila intr-un timp atat de scurt. Am aflat de Aer-Vest de la un prieten si acum ma bucur de decizia luata.

Laurentiu B.

Deva, Romania

Cei de la Aer-Vest au fost foarte receptivi si mi-au raspuns la toate intrebarile mele. Mi-au reparat modelul de aer conditionat si mi-au explicat cum se intretine corect. In general as recomanda acesta companie.

Delia

Lugoj, Romania

Magazinul nostru are nevoie ca aparatele de aer conditionat comerciale sa fie mereu la capacitate maxima. Pot spune ca din experienta mea, angajatii companiei sunt de departe cei mai eficienti si profesionisti din cati am intalnit.
Multumesc Aer-Vest !